Logo Eminentbouw

Waarom Eminentbouw

Professionele en betrouwbare renovatiediensten

Welkom bij Eminentbouw​

Welkom bij Eminentbouw, uw eerste keuze voor professionele en betrouwbare renovatiediensten in Zuid-Holland. Als bouwbedrijf zijn wij gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige renovatiediensten voor woningen. 

Bij Eminentbouw begrijpen we het belang van het behoud van het unieke karakter en de charme van historische panden, terwijl we ook moderne voorzieningen en energiezuinige upgrades realiseren. 

Het team van vakmensen binnen het bedrijf werkt nauw samen met u als opdrachtgever om op maat gemaakte verbouwingen te creëren die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en wensen.

Waarom Eminentbouw
0 +
Jaar ervaring

Uitzonderlijke klantenservice

Een van de belangrijkste onderscheidende factoren van Eminentbouw is de uitzonderlijke klantenservice. Dit omvat het reageren op de behoeften van de klant, het bieden van duidelijke en tijdige communicatie en het nakomen van de gemaakte afspraken. Door de platte organisatie zijn er onder andere in de communicatie korte lijnen en blijft het een persoonlijke ervaring.

Vakmanschap & Kwaliteit

Naast de focus op klantenservice staat Eminentbouw ook bekend om haar inzet voor kwaliteit en vakmanschap. Als leerwerkbedrijf wordt dit gewaarborgd doormiddel van het intern opleiden van toekomstige vakmensen en het stimuleren van talentontwikkeling. De vakmensen binnen het bedrijf werken met materialen van hoge kwaliteit en besteden veel aandacht aan elk detail van het bouwproces, van de fundering tot de afwerking. 

Verduurzaming & Bouwkundig Advies

Naast onze renovatiediensten bieden we ook een breed scala aan andere bouwdiensten, waaronder verduurzaming en bouwkundig advies. Of u nu een volledige renovatie van uw huis nodig heeft of uw keuken of badkamer wilt verbouwen, wij hebben de expertise en ervaring om het project naar wens re realiseren!

Bus Eminentbouw