Eminentbouw staat voor exclusief bouwen

Wie zijn wij

Martijn in actie Demy in actie

Mijn naam is Demy Welbergen, als 16 jarige ben ik begonnen als timmerman. 12 jaar heb ik voor diverse aannemers gewerkt en diverse functies vervuld binnen de bouwwereld, ik heb me in die jaren opgewerkt van timmerman tot project leider. Door mijn ervaring in de bouwwereld werd ik mij bewust dat ik méér wilde en kon dan alleen timmeren. Ik ben goed in organiseren en plannen en heel erg geïnteresseerd in innovaties binnen de bouwsector, vooral op het gebied van verduurzamen en duurzaam werken.
Gaande weg heb ik een missie ontwikkelt, het realiseren van hoogwaardige en duurzame verbouwingen. Om dit te kunnen realiseren heb ik de stap genomen om een eigen onderneming te beginnen, zodat ik alles in eigen regie heb.
Deze onderneming ben ik niet alleen begonnen maar samen met mijn vriend en, nu dus ook, compagnon Martijn van Leeuwen. We begonnen 12 jaar geleden als vrienden en zijn samen de timmeropleiding gestart. Onder weg zijn we elkaar niet uit het oog verloren en hebben ook vaak samen gewerkt bij dezelfde aannemers. Martijn heeft ook nog enkele jaren ervaring opgedaan in het plaatsen van alle voorkomende kozijnen. Samen delen we de passie voor het bouwen.
Eminentbouw is opgericht met als belangrijkste doel, hoogwaardige verbouwingen realiseren. Eminentbouw staat voor bekwaamheid, betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid.
Wij zijn ons er van bewust dat een verbouwing vaak een stressvolle en ingrijpende gebeurtenis is. Daarom nemen wij uw zorgen uit handen, we luisteren naar uw wensen en vertalen deze naar de concrete verbouwing. Van de start tot aan de oplevering zijn wij betrokken en transparant in onze communicatie.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op!