Eminentbouw staat voor exclusief bouwen

Projecten

Renovatie en verbouwing van vrijstaande woning

Deze vrijstaande woning uit 1880 is grondig gerenoveerd en verduurzaamd. Wij hebben hier onder andere de vloer geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming. De gevel is van binnen uit geïsoleerd doormiddel van constructieve houten voorzetwanden. Ook het dak is compleet vervangen. De woning is strak en modern afgewerkt. Glad gestuukte wanden, hoge plinten die prachtig staan in combinatie met het hoge plafond. Er is een leistenen vloer gelegd, een moderne keuken geplaatst en gekozen voor een strakke eikenhouten trap in het midden van de woning.

Vervangen van loopbrug

Deze villa ligt 2,5 meter onder het dijkniveau en dus alleen toegankelijk met een loopbrug. Deze brug was 10 jaar geleden uitgevoerd in vurenhout, dit is in een buiten situatie niet de beste keuze. Vandaar dat deze brug vervangen is door Azobé hout. Dit is een bijzonder harde, zeer duurzame houtsoort.

Modernisatie en verduurzamen van een eengezinswoning

In deze woning is de gehele benedenverdieping gemoderniseerd en er is verduurzaamd. Er is vloerverwarming aangebracht en de afwerkvloer is vervangen. Alle binnendeur kozijnen zijn vervangen door houten exemplaren en massief houten paneel deuren. Op de begane grond is er een gedeelte gestuukt, geschilderd en een moderne keuken geplaatst.

Exclusieve berging met overkapping

In hartje Leiden hebben wij een gefundeerde berging met een stuk overkapping gerealiseerd. Deze berging is ontworpen door een architect die tevens ook onze opdrachtgever was. Bij het maken van deze berging is er gebruik gemaakt van blank en zwart Douglas hout.